Gepubliceerd:

Debbie Baltes wint Goud op de NSK-indoor

Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn in het OMNI-sportcentrum het NSK-indoor gehouden , de nederlandse kampioenschappen voor studenten. De ACOVanElderen afvaardiging bestond uit 3 atleten . De 60m en 200m sprint voor Debbie Baltes en haar zusje Sarah en de 800m voor Nick Marsman. In de series van de 60m scoorde Debbie Baltes al hoog , zij werd zij 2e in een 8.09 , in haar halve finale scoorde ze met macht de 1e plaats in een 8.04 en in de finale , een zeer sterke race van haar , close finish , werd met overmacht 1e in 7.68 , een welverdiende gouden plak en een persoonlijk- en clubrecord. Sarah scoorde 8.78 in de series en kwam met deze tijd niet verder. Op de 200m werden de series op tijd gelopen , hierbij pakte Debbie netjes een 3e plaats in een 26.62. De MILA-atleet Nick Marsman mocht het uitvechten tegen zeer snelle senioren , zijn 800m werd door hem tactisch gelopen , kon in de laatste ronde versnellen , en werd 1e in zijn serie , zijn tijd : 2.07.54.

Recente nieuwsberichten

 1. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >
 2. 7
  mrt
  ACOVanElderen scoort bij Visscher-indoor-atletiekgala
  >
 3. 4
  mrt
  Ledenvergadering en Sportvoeding webshop
  >
 4. 2
  mrt
  Yvonne Meijer goud op NK-cross
  >
 5. 2
  mrt
  Vechtdal Crosscompetitie afgesloten bij ACO
  >
 6. 24
  feb
  ACO-selectie presteert op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 7. 23
  feb
  ACO Scholierenloop
  >
 8. 23
  feb
  ACOVanElderen op de Oercross Havelterberg
  >
 9. 11
  feb
  ACOVanElderen scoort op diverse fronten :
  >
 10. 10
  feb
  Yvonne Meijer scoort zilver en goud op NK Masters-indoor:
  >