Gepubliceerd:

ACO Van Elderen scoort in Heerde, Rijssen en Raalte

In totaal schreven afgelopen weekend 23 ACO-atleten zich in voor een indoor baanwedstrijd in Heerde en diverse crossen in de regio. 6x werd er gescoord op een podiumplaats.

Afgelopen zaterdag was de indoor in Heerde, georganiseerd door de atletiekvereniging “de Gemzen“. Ingmar Bouwman  en Jari Kouwen waren van de partij. Ingmar pakte een PR op het hoogspringen en scoorde een 2e plaats met 1.60 m, net onder zijn PR scoorde hij 6.60 m bij het kogelstoten. Hij werd uiteindelijk derde in de meerkamp. Ook Jari pakte bij het hoogspringen een 2e plaats op 1.60 m, en eindigde in de meerkamp als zesde.

De 2e cross van “Het Crosscircuit van het Oosten” de “Polybouw-crossloop” werd  in Rijssen gehouden. Fred Sluis was niet te stuiten op zijn 5000m, kon goed mee met de kopgroep en pakte in een tijd van 19.08 met overmacht de 1e plaats in zijn categorie.

Zondag werd in Raalte de  “AV-Salland-cross” gehouden, de 3e cross van het Sallands-crosscircuit, met een door de regen veroorzaakt loodzwaar parcours.
Bij  de jongste jeugd op 750m  besteeg Britt Borger het podium, zij scoorde zilver, haar tijd 3.57.
Op de 3000m  waren Suzan Ruitenberg en Emma Westenberg steeds voorin te vinden, zij finishten op een 3e en een 4e plaats  in resp . Suzan 13.53  en Emma in 14.42
Op de goed bezette 5000m  passeerde  Astrid van Velden  bij de Dames-40 als 1e  de finish in een snelle 21.19. Bij de heren pakte Wilco Mars het zilver  bij de  Mannen-50” in een 19.55. Op de tien kilometer bij de mannen zette Pascal Dankelman zijn goede serie voort, hij kwam wederom als derde over de streep.

Recente nieuwsberichten

 1. 10
  feb
  Yvonne Meijer scoort zilver en goud op NK Masters-indoor:
  >
 2. 3
  feb
  ACOVanElderen-selectie goed op weg naar NK’s
  >
 3. 27
  jan
  ACO-CD-junioren presteren bij NK in Apeldoorn .
  >
 4. 20
  jan
  Podium voor ACOVanElderen-atleten
  >
 5. 13
  jan
  ACOVanElderen strijdt succesvol op div. fronten:
  >
 6. 9
  jan
  ACOVanElderen-atleten op dreef:
  >
 7. 5
  jan
  Succes oudjaars-week voor ACOVanElderen:
  >
 8. 1
  jan
  Succes kerstweek voor ACOVanElderen:
  >
 9. 24
  dec
  Podiumweekend voor ACOVanElderen-atleten :
  >
 10. 17
  dec
  Succesweekend voor ACOVanElderen :
  >