Gepubliceerd:

Verslag baanwedstrijden Enschede en Epe

Afgelopen weekend was het weekend van de eerste outdoor baanwedstrijden. In Enschede bij AC TION werd zaterdag de eerste medaillewedstrijd georganiseerd voor pupillen en junioren CD. Zondag werd in Epe bij CIALFO de “Hortas Hurdles” georganiseerd, een baanwedstrijd met alleen horde-nummers. In totaal schreven 23 ACO-atleten zich in en scoorden maar liefst 22 PR’s en 2x goud, 3x zilver en 2x brons.

Enschede:
Pupil Ilse Makkinga werd netjes 1e bij het balwerpen, haar beste worp 15.88m. Ook met Wessel Koekkoek ging het prima bij het balwerpen, hij wierp een 2e plaats in 17.05m. Rik Michiel Meinen (pupil-A) passeerde de finish op zijn 1000m in een snelle 3.44.10, hiermee pakte hij de 3e plaats. Junior-C Amerins Ypma pakte het brons op speerwerpen met een afstand van 23.51m. Ingmar Bouwman (junior –C) was deze dag zeer succesvol en scoorde drie prijzen: een 2e plaats op de 100m sprint in 13.25, hoogspringen 1.60m (1e) en speerwerpen 27.55 (2e).

Epe:
Bij de diverse afstanden van de horden-wedstrijden scoorden Jari Kouwen en Ingmar Bouwman beiden een clubrecord op de korte horden. Jari op de 110mH in een 18.21 en Ingmar op de 100mH in 15.49.

Recente nieuwsberichten

 1. 3
  mrt
  Baaninstuif ACO Van Elderen een succes (+uitslagen):
  >
 2. 3
  mrt
  Nick Marsman goud op NK-cross :
  >
 3. 20
  feb
  Nick Marsman brons op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 4. 20
  feb
  Vechtdal Cross Competitie sportief afgesloten bij ACO
  >
 5. 16
  feb
  ACO Van Elderen-atleten op dreef:
  >
 6. 15
  feb
  Naomi Heidema in de finale NK-indoor 800m
  >
 7. 15
  feb
  Inschrijving Scholierenloop geopend!
  >
 8. 10
  feb
  ACOVanElderen-atleten scoren op Valentijnscross
  >
 9. 9
  feb
  Yvonne Meijer 2x nederlands kampioen bij NK Masters
  >
 10. 9
  feb
  Finale VechtdalCrossCompetitie bij ACO Van Elderen
  >