Gepubliceerd:

Verslag baanwedstrijden Enschede en Epe

Afgelopen weekend was het weekend van de eerste outdoor baanwedstrijden. In Enschede bij AC TION werd zaterdag de eerste medaillewedstrijd georganiseerd voor pupillen en junioren CD. Zondag werd in Epe bij CIALFO de “Hortas Hurdles” georganiseerd, een baanwedstrijd met alleen horde-nummers. In totaal schreven 23 ACO-atleten zich in en scoorden maar liefst 22 PR’s en 2x goud, 3x zilver en 2x brons.

Enschede:
Pupil Ilse Makkinga werd netjes 1e bij het balwerpen, haar beste worp 15.88m. Ook met Wessel Koekkoek ging het prima bij het balwerpen, hij wierp een 2e plaats in 17.05m. Rik Michiel Meinen (pupil-A) passeerde de finish op zijn 1000m in een snelle 3.44.10, hiermee pakte hij de 3e plaats. Junior-C Amerins Ypma pakte het brons op speerwerpen met een afstand van 23.51m. Ingmar Bouwman (junior –C) was deze dag zeer succesvol en scoorde drie prijzen: een 2e plaats op de 100m sprint in 13.25, hoogspringen 1.60m (1e) en speerwerpen 27.55 (2e).

Epe:
Bij de diverse afstanden van de horden-wedstrijden scoorden Jari Kouwen en Ingmar Bouwman beiden een clubrecord op de korte horden. Jari op de 110mH in een 18.21 en Ingmar op de 100mH in 15.49.

Recente nieuwsberichten

 1. 24
  mrt
  Aankondiging op de toegangshekken sportparken i.v.m. corona
  >
 2. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >
 3. 7
  mrt
  ACOVanElderen scoort bij Visscher-indoor-atletiekgala
  >
 4. 4
  mrt
  Ledenvergadering en Sportvoeding webshop
  >
 5. 2
  mrt
  Yvonne Meijer goud op NK-cross
  >
 6. 2
  mrt
  Vechtdal Crosscompetitie afgesloten bij ACO
  >
 7. 24
  feb
  ACO-selectie presteert op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 8. 23
  feb
  ACO Scholierenloop
  >
 9. 23
  feb
  ACOVanElderen op de Oercross Havelterberg
  >
 10. 11
  feb
  ACOVanElderen scoort op diverse fronten :
  >