Gepubliceerd:

Uitreiking jaarprijzen pupillen

Donderdag 10 december j.l. was de laatste training van de ACO-pupillen (t/m 10 jaar). Met een feestelijk tintje werden ook de jaarprijzen verdeeld. Door de technische commissie samen met de 3 trainsters Anet Bakker, Sandra Cardozo en Marit Rozemuller, wordt bekeken wie er in aanmerking komt. Basis voor deze prijs zijn de resultaten behaald in het afgelopen jaar 2015, zoals o.a. de PR’s, de CR’s en de podiumplaatsen. Per categorie is er een prijs, over alle categorieën een aanmoedigingsprijs en een wisselbeker. De prestaties van alle pupillen waren 152x een PR, 3x een CR. Op het podium scoorden zij 28x een 1e plaats, 46x een 2e plaats en 32x een 3e plaats.

De prijswinnaars waren: Joëlle Schutte, Nout Meijer, Riona Gerrits, Wessel Koekkoek, Janneke Meinen, Jonne Maathuis, Marit Bouwman, Marlon Schutte en Mirli Gerrits. De aanmoedigingsprijs ging naar Nout Meijer, een veelbelovende toekomstige techneut. De meest opvallende prestaties kwamen van Wessel Koekkoek en die daardoor ook de wisselbeker won. Hij scoorde 13x een PR, 2x een CR en won 5x goud en 8x zilver op zijn diverse wedstrijden.

Recente nieuwsberichten

 1. 1
  mei
  “ACO-feestje” bij Koningslopen Wijhe en Hasselt
  >
 2. 23
  apr
  Vrolijk Pasen voor ACO Van Elderen-atleten :
  >
 3. 23
  apr
  Prijzen voor ACO Van Elderen in Kampen :
  >
 4. 23
  apr
  TOP weekend voor ACO Van Elderen-atleten :
  >
 5. 9
  apr
  Scholierenloop succes bij ACO Van Elderen
  >
 6. 9
  apr
  ACO Van Elderen bij NN Marathon Rotterdam :
  >
 7. 8
  apr
  ACO-er Jolanda v. Dam-Dijk Ned. kampioen op NK-veldloop ambtenaren :
  >
 8. 30
  mrt
  Informatie voor deelnemers aan de ACO-Scholierenloop 2019
  >
 9. 25
  mrt
  Succesweekend voor ACO Van Elderen-atleten:
  >
 10. 24
  mrt
  Podium ACO Van Elderen bij Lente- en Lef loop .
  >