Gepubliceerd:

Uitreiking jaarprijzen pupillen

Donderdag 10 december j.l. was de laatste training van de ACO-pupillen (t/m 10 jaar). Met een feestelijk tintje werden ook de jaarprijzen verdeeld. Door de technische commissie samen met de 3 trainsters Anet Bakker, Sandra Cardozo en Marit Rozemuller, wordt bekeken wie er in aanmerking komt. Basis voor deze prijs zijn de resultaten behaald in het afgelopen jaar 2015, zoals o.a. de PR’s, de CR’s en de podiumplaatsen. Per categorie is er een prijs, over alle categorieën een aanmoedigingsprijs en een wisselbeker. De prestaties van alle pupillen waren 152x een PR, 3x een CR. Op het podium scoorden zij 28x een 1e plaats, 46x een 2e plaats en 32x een 3e plaats.

De prijswinnaars waren: Joëlle Schutte, Nout Meijer, Riona Gerrits, Wessel Koekkoek, Janneke Meinen, Jonne Maathuis, Marit Bouwman, Marlon Schutte en Mirli Gerrits. De aanmoedigingsprijs ging naar Nout Meijer, een veelbelovende toekomstige techneut. De meest opvallende prestaties kwamen van Wessel Koekkoek en die daardoor ook de wisselbeker won. Hij scoorde 13x een PR, 2x een CR en won 5x goud en 8x zilver op zijn diverse wedstrijden.

Recente nieuwsberichten

 1. 3
  mrt
  Baaninstuif ACO Van Elderen een succes (+uitslagen):
  >
 2. 3
  mrt
  Nick Marsman goud op NK-cross :
  >
 3. 20
  feb
  Nick Marsman brons op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 4. 20
  feb
  Vechtdal Cross Competitie sportief afgesloten bij ACO
  >
 5. 16
  feb
  ACO Van Elderen-atleten op dreef:
  >
 6. 15
  feb
  Naomi Heidema in de finale NK-indoor 800m
  >
 7. 15
  feb
  Inschrijving Scholierenloop geopend!
  >
 8. 10
  feb
  ACOVanElderen-atleten scoren op Valentijnscross
  >
 9. 9
  feb
  Yvonne Meijer 2x nederlands kampioen bij NK Masters
  >
 10. 9
  feb
  Finale VechtdalCrossCompetitie bij ACO Van Elderen
  >