Gepubliceerd:

Uitreiking jaarprijzen pupillen

Donderdag 10 december j.l. was de laatste training van de ACO-pupillen (t/m 10 jaar). Met een feestelijk tintje werden ook de jaarprijzen verdeeld. Door de technische commissie samen met de 3 trainsters Anet Bakker, Sandra Cardozo en Marit Rozemuller, wordt bekeken wie er in aanmerking komt. Basis voor deze prijs zijn de resultaten behaald in het afgelopen jaar 2015, zoals o.a. de PR’s, de CR’s en de podiumplaatsen. Per categorie is er een prijs, over alle categorieën een aanmoedigingsprijs en een wisselbeker. De prestaties van alle pupillen waren 152x een PR, 3x een CR. Op het podium scoorden zij 28x een 1e plaats, 46x een 2e plaats en 32x een 3e plaats.

De prijswinnaars waren: Joëlle Schutte, Nout Meijer, Riona Gerrits, Wessel Koekkoek, Janneke Meinen, Jonne Maathuis, Marit Bouwman, Marlon Schutte en Mirli Gerrits. De aanmoedigingsprijs ging naar Nout Meijer, een veelbelovende toekomstige techneut. De meest opvallende prestaties kwamen van Wessel Koekkoek en die daardoor ook de wisselbeker won. Hij scoorde 13x een PR, 2x een CR en won 5x goud en 8x zilver op zijn diverse wedstrijden.

Recente nieuwsberichten

 1. 18
  mei
  WIN €250 EXTRA VOOR JE CLUB
  >
 2. 11
  mei
  Trainingen voor 18 jaar en ouder vanaf 11 mei
  >
 3. 11
  mei
  Actie: Ommen Doe(t) Wat Terug #kooplekkerlokaal
  >
 4. 29
  apr
  Trainingen voor de jeugd worden hervat op 4 mei a.s.
  >
 5. 29
  apr
  Bissinghrun en VechtdalTrail zijn afgelast
  >
 6. 20
  apr
  Speciale clubactie Prins Sport: IK BLIJF FIT VOOR MIJN CLUB
  >
 7. 20
  apr
  Baaninstuif 4 juni (afgelast)
  >
 8. 2
  apr
  Update Corona
  >
 9. 24
  mrt
  Aankondiging op de toegangshekken sportparken i.v.m. corona
  >
 10. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >