Gepubliceerd:

Uitreiking jaarprijzen pupillen

Donderdag 10 december j.l. was de laatste training van de ACO-pupillen (t/m 10 jaar). Met een feestelijk tintje werden ook de jaarprijzen verdeeld. Door de technische commissie samen met de 3 trainsters Anet Bakker, Sandra Cardozo en Marit Rozemuller, wordt bekeken wie er in aanmerking komt. Basis voor deze prijs zijn de resultaten behaald in het afgelopen jaar 2015, zoals o.a. de PR’s, de CR’s en de podiumplaatsen. Per categorie is er een prijs, over alle categorieën een aanmoedigingsprijs en een wisselbeker. De prestaties van alle pupillen waren 152x een PR, 3x een CR. Op het podium scoorden zij 28x een 1e plaats, 46x een 2e plaats en 32x een 3e plaats.

De prijswinnaars waren: Joëlle Schutte, Nout Meijer, Riona Gerrits, Wessel Koekkoek, Janneke Meinen, Jonne Maathuis, Marit Bouwman, Marlon Schutte en Mirli Gerrits. De aanmoedigingsprijs ging naar Nout Meijer, een veelbelovende toekomstige techneut. De meest opvallende prestaties kwamen van Wessel Koekkoek en die daardoor ook de wisselbeker won. Hij scoorde 13x een PR, 2x een CR en won 5x goud en 8x zilver op zijn diverse wedstrijden.

Recente nieuwsberichten

 1. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >
 2. 7
  mrt
  ACOVanElderen scoort bij Visscher-indoor-atletiekgala
  >
 3. 4
  mrt
  Ledenvergadering en Sportvoeding webshop
  >
 4. 2
  mrt
  Yvonne Meijer goud op NK-cross
  >
 5. 2
  mrt
  Vechtdal Crosscompetitie afgesloten bij ACO
  >
 6. 24
  feb
  ACO-selectie presteert op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 7. 23
  feb
  ACO Scholierenloop
  >
 8. 23
  feb
  ACOVanElderen op de Oercross Havelterberg
  >
 9. 11
  feb
  ACOVanElderen scoort op diverse fronten :
  >
 10. 10
  feb
  Yvonne Meijer scoort zilver en goud op NK Masters-indoor:
  >