Gepubliceerd:

Station tot Station Loop: inschrijving en clinics

Vandaag op maandag 1 februari om 18:00 uur gaat de inschrijving open voor de Station tot Station Loop. De deelnemers starten deze wedstrijd bij het station van Ommen om dan na 16 EM bij het station van Dalfsen te finishen. Vanwege de enorme populariteit van deze wedstrijd is het zaak er op tijd bij te zijn, want de ervaring leert dat dit evenemtent met 1500 startplaatsen zomaar binnen 20 minuten volgeboekt kan zijn.

Atletiekvereniging ACO Van Elderen organiseert elk jaar een loopclinic in de aanloop naar deze wedstrijd! Op de prachtige kunststofbaan baan van de atletiekvereniging in Ommen word je begeleid naar de Station tot Station Loop op 25 mei 2016. Je betaalt hiervoor slechts €40,- (incl. inschrijving Station tot Station Loop). De loopclinic vindt plaats op elke dinsdagavond tot aan de Station tot Station Loop en start om 19.30 uur. Startdatum van de loopclinic wordt nader bekend gemaakt.

Of je nu een beginnende- of een ervaren loper bent, daar wordt natuurlijk rekening mee gehouden in de trainingen. Werken aan je conditie loopt als een rode draad door de loopclinic. Je moet daarbij denken aan training van enkele basiseigenschappen als lenigheid, kracht, snelkracht, (loop-)coördinatie en uithoudingsvermogen.

Meer informatie over de loopclinics kunt u hier vinden.

Recente nieuwsberichten

 1. 15
  sep
  Naomi Heidema 7e op NK
  >
 2. 19
  aug
  ” ACOVanElderen-selectie in voorbereiding op NK :
  >
 3. 4
  aug
  ACOVanElderen scoort op de “Summer Games” in Ede :
  >
 4. 3
  jul
  Atletiek in de 1,5 meter samenleving | regels per 1 juli
  >
 5. 18
  mei
  WIN €250 EXTRA VOOR JE CLUB
  >
 6. 11
  mei
  Trainingen voor 18 jaar en ouder vanaf 11 mei
  >
 7. 11
  mei
  Actie: Ommen Doe(t) Wat Terug #kooplekkerlokaal
  >
 8. 29
  apr
  Trainingen voor de jeugd worden hervat op 4 mei a.s.
  >
 9. 29
  apr
  Bissinghrun en VechtdalTrail zijn afgelast
  >
 10. 20
  apr
  Speciale clubactie Prins Sport: IK BLIJF FIT VOOR MIJN CLUB
  >