Gepubliceerd:

Verslag Triathlon Zwolle

Een week na de wedstrijd in Vroomshoop stond er in Zwolle wederom een aantal ACO-atleten aan de start van de triathlon. Op de achtste triathlon wist Marije Dankelman de overwinning te pakken. Ze finishte met een ruime voorsprong van ruim vierenhalve minuut op haar trainingsmaatje Elianne Huitema. Haar eindtijd van 1.07.18 was goed voor de 9e plek overall.

Bij de heren startten Jan Boeve, Leo Meijerink en Martin de Haan. Leo wist te finishen in de allersnelste tijd van de dag. Jammergenoeg kwam dit omdat hij een ronde van 10km te weinig gefietst had! Jan kende een uitstekend fietsonderdeel. Helaas ontving hij onderweg een tijdstraf die voor een andere atleet bedoeld bleek te zijn. Zijn tijd van 1.17.50 betekende een 23e plek in de categorie H40+. Martin sloot zijn triathlonseizoen naar tevredenheid af met een 16e plek overall (6e H24) in een tijd van 1.09.21.

Uitslag Triathlon Zwolle (per categorie)

Recente nieuwsberichten

 1. 10
  feb
  Yvonne Meijer scoort zilver en goud op NK Masters-indoor:
  >
 2. 3
  feb
  ACOVanElderen-selectie goed op weg naar NK’s
  >
 3. 27
  jan
  ACO-CD-junioren presteren bij NK in Apeldoorn .
  >
 4. 20
  jan
  Podium voor ACOVanElderen-atleten
  >
 5. 13
  jan
  ACOVanElderen strijdt succesvol op div. fronten:
  >
 6. 9
  jan
  ACOVanElderen-atleten op dreef:
  >
 7. 5
  jan
  Succes oudjaars-week voor ACOVanElderen:
  >
 8. 1
  jan
  Succes kerstweek voor ACOVanElderen:
  >
 9. 24
  dec
  Podiumweekend voor ACOVanElderen-atleten :
  >
 10. 17
  dec
  Succesweekend voor ACOVanElderen :
  >