Gepubliceerd:

Verslag Triathlon Zwolle

Een week na de wedstrijd in Vroomshoop stond er in Zwolle wederom een aantal ACO-atleten aan de start van de triathlon. Op de achtste triathlon wist Marije Dankelman de overwinning te pakken. Ze finishte met een ruime voorsprong van ruim vierenhalve minuut op haar trainingsmaatje Elianne Huitema. Haar eindtijd van 1.07.18 was goed voor de 9e plek overall.

Bij de heren startten Jan Boeve, Leo Meijerink en Martin de Haan. Leo wist te finishen in de allersnelste tijd van de dag. Jammergenoeg kwam dit omdat hij een ronde van 10km te weinig gefietst had! Jan kende een uitstekend fietsonderdeel. Helaas ontving hij onderweg een tijdstraf die voor een andere atleet bedoeld bleek te zijn. Zijn tijd van 1.17.50 betekende een 23e plek in de categorie H40+. Martin sloot zijn triathlonseizoen naar tevredenheid af met een 16e plek overall (6e H24) in een tijd van 1.09.21.

Uitslag Triathlon Zwolle (per categorie)

Recente nieuwsberichten

 1. 24
  mrt
  Aankondiging op de toegangshekken sportparken i.v.m. corona
  >
 2. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >
 3. 7
  mrt
  ACOVanElderen scoort bij Visscher-indoor-atletiekgala
  >
 4. 4
  mrt
  Ledenvergadering en Sportvoeding webshop
  >
 5. 2
  mrt
  Yvonne Meijer goud op NK-cross
  >
 6. 2
  mrt
  Vechtdal Crosscompetitie afgesloten bij ACO
  >
 7. 24
  feb
  ACO-selectie presteert op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 8. 23
  feb
  ACO Scholierenloop
  >
 9. 23
  feb
  ACOVanElderen op de Oercross Havelterberg
  >
 10. 11
  feb
  ACOVanElderen scoort op diverse fronten :
  >