Gepubliceerd:

Verslag Twenterandrun (Vriezenveen)

In totaal schreven 9 atleten van ACO Van Elderen zich in bij de Twenterandrun in Vriezenveen. Een zeer succesvolle wedstrijd voor ACOVanElderen, met 6 podiumplaatsen: 3x goud en 3x zilver.

Aline Kootstra kon goed doorpakken op haar 5km. Ze wist haar tempo hoog te houden en finishte als 1e in een snelle 18.26. Yvonne Meijer scoorde op de 5km een 1e plaats bij de dames V35 in een rappe 19.02, overall werd zij 2 achter Aline. Marieke ten Brinke, één van organisatoren van Twenterand, passeerde de finish in 19.33 en werd hiermee 2e bij de V35.

Good old Fred Sluis stapte met zilver op het podium bij de mannen M50, hij volbracht zijn 5km in 18.26.

Bij de senioren-heren verbeterde Danny Koppelman het parcoursrecord op de 5km in een snelle 15.26. Daarmee bleef hij Danny Paalman bijna 1 minuut voor. Robert Gerritsen scoorde net naast het podium en werd prima 4e in 16.21. Junior-B Ruben Koppelman finishte in 17.13.

Na een periode, waarbij hij weinig / niet heeft getraind door een verhuizing, wist Hilco Huisjes toch een ereplaats te bemachtigen op de 10km, hij scoorde een nette 2e plaats in 34.28.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl