Gepubliceerd:

Verslag 4e wedstrijd DSM-baancircuit (Emmeloord)

Zaterdag 17 juni jl. werd in Emmeloord de wedstrijd van het DSM-baancircuit georganiseerd door de atletiekvereniging AV NOP. Dit baancircuit is bestemd voor AB-junioren en senioren/masters. Drie ACO’ers schreven zich in op de diverse onderdelen, hierbij werden 4 PR’s en 1 CR gescoord.

Jari Kouwen scoorde bij het discuswerpen een 1e plaats, zijn verste worp was 32.36m. Bij het verspringen was hij succesvol en pakte een PR met een prima verste sprong 5.76m. Junior-B Amerins Ypma had ook een topdag. Zij scoorde met het hoogspringen een 3e plaats met een sprong over 1.50m, wat een verbetering van haar PR betekende met 10 cm. Bij de masters was Yvonne Meijer helemaal los op haar 3000m, haar doel was om 10.35 te lopen en dat lukte. Ze moest het wel bijna de gehele wedstrijd alleen doen, en finishte als 1e in haar klasse in 10.35.28, tevens een PR en een clubrecord.

Alom een succesvolle DSM-dag voor de ACO-atleten.

Uitslagen DSM Baancircuit IJsseldelta

Recente nieuwsberichten

 1. 24
  mrt
  Aankondiging op de toegangshekken sportparken i.v.m. corona
  >
 2. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >
 3. 7
  mrt
  ACOVanElderen scoort bij Visscher-indoor-atletiekgala
  >
 4. 4
  mrt
  Ledenvergadering en Sportvoeding webshop
  >
 5. 2
  mrt
  Yvonne Meijer goud op NK-cross
  >
 6. 2
  mrt
  Vechtdal Crosscompetitie afgesloten bij ACO
  >
 7. 24
  feb
  ACO-selectie presteert op NK-senioren in Omnisport/Apeldoorn
  >
 8. 23
  feb
  ACO Scholierenloop
  >
 9. 23
  feb
  ACOVanElderen op de Oercross Havelterberg
  >
 10. 11
  feb
  ACOVanElderen scoort op diverse fronten :
  >