Gepubliceerd:

Verslag Ekiden (Heeten)

Zaterdag 23 september werd de druk bezette Ekiden onder prima weersomstandigheden gehouden in Heeten. Bij deze estafette marathon was ACO van Elderen goed vertegenwoordigd met vier teams van elk zes atleten.

Het mixed-team “ACO Van Elderen selectie” pakte de 1e plaats met een overall beste tijd en een parcoursrecord van 2.43.25. Het winnende team uit Aline Kootstra, Nick Marsman, Maarten Koggel, Yvonne Meijer, Rene van Weezep en Marc Bakker.

Met minder dan één minuut achterstand eindigde het team “ACO-herstel Frikandel“ overall op de tweede plaats. Hun tijd was van 2.44.17 was wel genoeg voor de eerste plaats bij de herenteams. Dit team bestond uit: Thomas en Sander Bennink, William van Eeken, Jorn Lammers, Pascal Dankelman en Jan Eikelboom.

In dezelfde categeorie werden ook de 4e en 7e plaats bezet door ACO-teams.Vierde werd “Zwaber-ACO‘s “, eindtijd
3.08.30, met de atleten: Martin de Haan, Leo Meijerink, Peter Mulder, Yvor Seinen, Anne Marsman en Bert Manenschijn. De zevende plaats ging naar het team “ACO-Whoppers” in 3.19.20, met Han van der Vegt, Ben Schrijver, Jan Boeve, Bettine Grootemarsink, Gerbrand Bouwhuis en Gerard Heering.

Foto’s gemaakt door Sander Bennink

Recente nieuwsberichten

 1. 10
  feb
  Yvonne Meijer scoort zilver en goud op NK Masters-indoor:
  >
 2. 3
  feb
  ACOVanElderen-selectie goed op weg naar NK’s
  >
 3. 27
  jan
  ACO-CD-junioren presteren bij NK in Apeldoorn .
  >
 4. 20
  jan
  Podium voor ACOVanElderen-atleten
  >
 5. 13
  jan
  ACOVanElderen strijdt succesvol op div. fronten:
  >
 6. 9
  jan
  ACOVanElderen-atleten op dreef:
  >
 7. 5
  jan
  Succes oudjaars-week voor ACOVanElderen:
  >
 8. 1
  jan
  Succes kerstweek voor ACOVanElderen:
  >
 9. 24
  dec
  Podiumweekend voor ACOVanElderen-atleten :
  >
 10. 17
  dec
  Succesweekend voor ACOVanElderen :
  >