Gepubliceerd:

Update Corona

Beste ACO-ers, Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de maatschappij en ook voor onze vereniging. Nog voordat de overheid de officiële sluiting van sportcomplexen had genomen, hadden wij al een aantal maatregelen getroffen. Niemand had echter kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. We hopen natuurlijk dat alles weer zo snel mogelijk normaal zal worden en zo min mogelijk mensen worden getroffen door de ziekte of erger. Ons complex blijft de komende maand gesloten en er zijn tot in ieder geval 28 april geen gezamenlijke trainingen of andere activiteiten. Zelf loop ik nog een paar keer per week mijn hardlooprondje maar dan wel in het buitengebied waar ik zo goed als niemand tegenkom. Hooguit een eenzame boer op een tractor. Maar er komt een dag dat we weer samen kunnen trainen, deel kunnen nemen aan wedstrijden en elkaar weer zullen ontmoeten op ons complex. Laten we daar maar aan vasthouden! Ik wens iedereen sterkte in deze situatie. Hans Overduin, voorzitter

Recente nieuwsberichten

 1. 22
  apr
  ACO zomercross 25-09-2021
  >
 2. 22
  apr
  2e Clubdag ACOVanElderen wederom een succes
  >
 3. 26
  feb
  ACO-atlete Aline Kootstra bij NK indoor , Apeldoorn
  >
 4. 15
  dec
  Corona maatregelen december 2020
  >
 5. 2
  nov
  Niels geslaagd voor het looptrainers-examen !!!
  >
 6. 11
  okt
  ACO doet mee aan Rabo ClubSupport!
  >
 7. 10
  okt
  Clubdag ACOVanElderen een succes :
  >
 8. 29
  sep
  Top-weekend voor atleten van ACOVanElderen :
  >
 9. 21
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 10. 15
  sep
  Aline Kootstra 8e op NK
  >