Sponsoring

Sportsponsoring is een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van een sportclub of team. Er is sprake van een wederzijds voordeel. Atletiekvereniging ACO van Elderen beseft dat maar al te goed. “Voor wat, hoort wat” zogezegd. Vandaar ook dat wij een sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

“Give to get”

Het sponsorbeleid beoogt een samenwerking waarbij zowel u als Atletiekvereniging ACO van Elderen voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen.

Sponsorbeleid is integraal onderdeel verenigingsbeleid

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling van de club. Voor atletiekvereniging ACO van Elderen is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van onze hele atletiekvereniging.

Zichtbare resultaten

De sponsorresultaten zijn dus direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de club, maar vooral ook ‘fysiek’ in de vorm van communicatie-uitingen in en om het veld en het clubhuis. Wat dacht u van bordsponsoring langs het veld? Of prefereert u plaatsing van een advertentie op onze website, uw naam bij de toegangspoort, of het sponsoren van een evenement zoals een wedstrijd? ACO van Elderen biedt u volop mogelijkheden.

Sponsordoelen ACO van Elderen

ACO van Elderen heeft de volgende sponsordoelen:

  1. Wedstrijden en Evenementen
  2. Materialen (werpmateriaal, wedstrijdklok, etcetera)
  3. Clubhuisaccommodatie

Wij kunnen u als sponsor het volgende bieden:

  1. Verhogen (lokale) naamsbekendheid van uw bedrijf of product
  2. Een bedrijf koppelen aan een gezonde, sportieve en actieve vereniging

Mocht u interesse hebben om ACO van Elderen te sponsoren of wilt u meer informatie over sponsorpakketten, dan kunt u een mail sturen naar voorzitter@acovanelderen.nl.