Gepubliceerd:

Debbie Baltes wint Goud op de NSK-indoor

Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn in het OMNI-sportcentrum het NSK-indoor gehouden , de nederlandse kampioenschappen voor studenten. De ACOVanElderen afvaardiging bestond uit 3 atleten . De 60m en 200m sprint voor Debbie Baltes en haar zusje Sarah en de 800m voor Nick Marsman. In de series van de 60m scoorde Debbie Baltes al hoog , zij werd zij 2e in een 8.09 , in haar halve finale scoorde ze met macht de 1e plaats in een 8.04 en in de finale , een zeer sterke race van haar , close finish , werd met overmacht 1e in 7.68 , een welverdiende gouden plak en een persoonlijk- en clubrecord. Sarah scoorde 8.78 in de series en kwam met deze tijd niet verder. Op de 200m werden de series op tijd gelopen , hierbij pakte Debbie netjes een 3e plaats in een 26.62. De MILA-atleet Nick Marsman mocht het uitvechten tegen zeer snelle senioren , zijn 800m werd door hem tactisch gelopen , kon in de laatste ronde versnellen , en werd 1e in zijn serie , zijn tijd : 2.07.54.

Recente nieuwsberichten

 1. 4
  jun
  ACOVanElderen-selectie scoort op het NK-masters.
  >
 2. 19
  apr
  Paastraining een succes!
  >
 3. 29
  mrt
  Records bij baaninstuif ACOVanElderen :
  >
 4. 23
  mrt
  Bouwman makelaars Bissinghrun + clinic
  >
 5. 23
  mrt
  “ACOVanElderen-atleten oppermachtig op de Oldemeijercross:”
  >
 6. 15
  mrt
  ACO Scholierenloop
  >
 7. 28
  feb
  ACO-cross een succes :
  >
 8. 14
  feb
  Jolanda v.Dam en Robert Gerritsen goud op NK-masters:
  >
 9. 7
  feb
  ACOVanElderen strijdt succesvol bij Zandstuvecross:
  >
 10. 31
  jan
  Inschrijving open van ACO-cross , Ommen :
  >