Gepubliceerd:

Debbie Baltes wint Goud op de NSK-indoor

Afgelopen zaterdag werd in Apeldoorn in het OMNI-sportcentrum het NSK-indoor gehouden , de nederlandse kampioenschappen voor studenten. De ACOVanElderen afvaardiging bestond uit 3 atleten . De 60m en 200m sprint voor Debbie Baltes en haar zusje Sarah en de 800m voor Nick Marsman. In de series van de 60m scoorde Debbie Baltes al hoog , zij werd zij 2e in een 8.09 , in haar halve finale scoorde ze met macht de 1e plaats in een 8.04 en in de finale , een zeer sterke race van haar , close finish , werd met overmacht 1e in 7.68 , een welverdiende gouden plak en een persoonlijk- en clubrecord. Sarah scoorde 8.78 in de series en kwam met deze tijd niet verder. Op de 200m werden de series op tijd gelopen , hierbij pakte Debbie netjes een 3e plaats in een 26.62. De MILA-atleet Nick Marsman mocht het uitvechten tegen zeer snelle senioren , zijn 800m werd door hem tactisch gelopen , kon in de laatste ronde versnellen , en werd 1e in zijn serie , zijn tijd : 2.07.54.

Recente nieuwsberichten

 1. 25
  sep
  4e medaille wedstrijd te Haaksbergen
  >
 2. 17
  sep
  ACO van Elderen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie
  >
 3. 16
  sep
  ACO zomercross 25-09-2021 (Foto's in dit bericht)
  >
 4. 9
  sep
  Baaninstuif ACOVanElderen een succes :
  >
 5. 7
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 6. 23
  aug
  Podium voor ACOVanElderen in Hoogeveen :
  >
 7. 23
  aug
  Informatie Fysiotherapie De Carrousel
  >
 8. 3
  aug
  Ingmar Bouwman brons hoogspringen bij NSK
  >
 9. 26
  jul
  ” ACOVanElderen goed bezig op Trackmeeting Utrecht en in Vasse :
  >
 10. 11
  jul
  “Podium successen voor ACOVanElderen-atleten “:
  >