Gepubliceerd:

Verslag Coop Dorpsloop (De Krim)

Afgelopen zaterdag werd de Coop Dorpsloop in De Krim gehouden op een vernieuwd vlak en snel wegparcours, de organisatie was in handen van vv. DKB en de loopgroep “de Krim”. Op de 2500m voor de jeugd scoorde Emma Westenberg een 3e plaats in een rappe 11.16. Bij de senioren kon Nick Marsman een potje breken op de 5000m, kon met de kopgroep mee, en scoorde een 2e plaats in een snelle 16.37.

Ook bij de ACO-dames was het prijsschieten, Ilse Pullen pakte direct na de start de koppositie , stond die niet meer af en finishte als 1e in een supersnelle tijd van 17.35. Master Yvonne Meijer kon haar tempo hoog houden, liep een tactische race en finishte ook als 1e in 19.07. In dezelfde categorie passeerde Ineke Nawijn als 3e de finish in 22.47.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl