Gepubliceerd:

Verslag 3e Cross G/O crosscompetitie (Epe)

Zaterdag was het Gelders-Overijssels crosskampioenschap in Epe, een loodzware cross met veel hoogteverschillen en een zware ondergrond. De ACO-atleten Ilse Pullen, Harold van den Enk, Nick Marsman, Yvonne Meijer en Astrid van Velden probeerden een podiumplaats te bemachtigen.
En dat lukte, Ilse en Harold kwamen uit in de Sprintcross 2500m, waarbij Ilse goud scoorde in een snelle 10.00 en Harold 2e werd in zijn categorie en het zilver pakte in een 10.07.
Nick startte goed op zijn 6000m, kon mee met de kopgroep, greep in de 2e ronde een dikke voorsprong, maakte die alleen maar groter en finishte als 1e in een schitterende tijd 22.04.
Yvonne en Astrid kwamen uit op de 7500m, beiden konden vrijuit zonder druk hun wedstrijd lopen, waarbij Yvonne het voortouw nam, bij de finish een spannende eindsprint van de twee ACO‘ers, waar Yvonne de sprint won in een 31.09 en Astrid in 31.10 finishte. Beiden scoorden goud in hun master-klasse.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl