Gepubliceerd:

Verslag 4e Cross G/O crosscompetitie (Harderwijk)

Zaterdag was de laatste cross van het Gelders-Overijssels crosskampioenschap. In Harderwijk was een zwaar parcours in de “Strokel” uitgezet met hoogteverschillen en een zware ondergrond. Met deze laatste cross kon het competitieklassement worden opgemaakt.

Ilse Pullen, Nick Marsman en Yvonne Meijer schreven zich in op diverse afstanden om hun plaats in het eindklassement veilig te stellen, Harold van den Enk was helaas ziek. En dat lukte bijzonder goed, Ilse (Senior) kwam uit in de Sprintcross 2500m, waarbij ze goud pakte in een snelle tijd van 9.41 en 1e werd in het klassement. Nick (Junior A) startte goed op zijn 6000m, kon mee met de kopgroep, probeerde afstand te nemen in de laatste ronde, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de 2e plaats in 22.53, maar werd duidelijk 1e in het klassement.

Ook Yvonne (Master) stelde haar 1e plaats veilig in haar klassement, zij kon vrijuit zonder druk haar wedstrijd lopen, waarbij ze het voortouw nam, en als 1e finishte in haar klasse in 32.55.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl