Gepubliceerd:

Verslag Banthumloop (Bergentheim)

Afgelopen vrijdag werd de zeer druk bezette Banthumloop gehouden in Bergentheim. Zeven ACO-atleten schreven zich in op de diverse afstanden, drie van hen wisten een podiumplek te behalen.

5000m:
Op de 5000m  werd  door de ACO’ers hoog gescoord . Bij de heren-senioren was Hilco Huisjes de snelste zijn favoriete 5 km, hij finishte in 16.51. Bij de dames-senioren kwam Olympisch triatlete Rachel Klamer als eerste over de streep. Met haar tijd van 17.19 hoefde ze alleen de twee snelste mannen voor zich te dulden. Yvonne Meijer wist met een achterstand van twee minuten het zilver te bemachtigen. Zij deed dat in een keurige tijd van 19.23.

1500m:
Bij de jongere atleten  nam Nick Marsman het voortouw samen met senior Gert-Jan Stevens. Uiteindelijk kwam Stevens als winnaar over de streep. Nick finishte met een tijd van 4.15 als eerste in zijn categorie.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl