Gepubliceerd:

Verslag Klepperstadloop (Hardenberg)

Woensdag 1 juli j.l. was de organisatie van de Klepperstadloop nog lang in twijfel om de wedstrijd wel of niet door te laten gaan, dit vanwege de hoge temperatuur van nog zo’n 30
graden in de avond. Beslist werd om toch te gaan lopen. Op de 5km kon Nick Marsman goed meekomen, ondanks de warmte passeerde hij de finish op de 2e plaats in een snelle 17.14. Daarmee hoefde hij alleen Gert-Jan Stevens van HAC voor zich te dulden.

Robert Gerritsen traint pas sinds kort bij de selectie van ACO. Desondanks wist hij vandaag de vierde plek te pakken in een tijd van 17.58. Junior-A Daniel Wilbrink probeerde voor de eerste keer een 10km. Hij kwam rap door met een mooie 43.26. Rene van Weezep scoorde een 2e plaats op zijn 10km in de klasse heren -50 met een 40.19.

Wilco Mars scoorde bij de heren-40 een snelle 39.40. Bij de dames was Astrid van Velden niet te kloppen, zij finishte als 1e in 42.37.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl