Gepubliceerd:

Verslag Midwinterloop (Den Ham)

Op oudjaarsdag werd in Den Ham de Midwinterloop gehouden op een mooi wegparcours, georganiseerd door de omnivereniging Sportlust uit Vroomshoop.

Er was tweemaal podium voor ACO op de 1500m. Giorgis Kampman werd 1e in 5.06 en Ruben Koppelman pakte de 3e plaats in 5.45.

Bij de midden-afstand 5300m kon Nick Marsman het tempo hoog houden, hij passeerde als 1e de finish in een rappe 17.51. Marije Dankelman scoorde ook het goud bij de senioren, zij finishte in 21.07. Gerda Willems, weer terug van een knieblessure, pakte het zilver in haar master-klasse in een 25.01.

De 10000m bij de dames was overall voor Yvonne Meijer. Zij greep direct de kop en scoorde goud in een snelle 40.23. Bij de mannen-senioren gaf Danny Koppelman een stukje hardlooples en scoorde goud in een zeer snelle 32.48. Ook zijn broer Ruben bracht het tot een podiumplaats en werd netjes 3e in 38.10.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl