Gepubliceerd:

Verslag Landalloop (Haarle)

Afgelopen zaterdag werd de Landalloop te Hellendoorn/Haarle georganiseerd door de atletiekvereniging Atletics uit Nijverdal. Deze wedstrijd ging over een mooi golvend parcours bestaande uit 30% verharde weg en 70%  bospad. ACO Van Elderen scoorde daar 3x goud en 1x zilver.

Bij de jongste jeugd finishte Janneke Meinen op haar 1000m net naast het podium in een snelle 4.02.

Nick Marsman legde een schitterende prestatie neer op zijn 5000m. Hij pakte direct de kop en passeerde de finish als 1e in een zeer rappe 18.55.

Op de 10km ging het goud zowel bij de dames als de heren naar ACO. Yvonne Meijer liet haar tegenstanders ver achter zich. Ze trok het veld uit elkaar en finishte overall als 1e in een snelle 40.44. Voor haar trainingsmaatje Hilco Huisjes was het wedstrijdscenario hetzelfde. Ook Hilco scoorde de 1e plaats bij de senioren  met een rappe 35.08. Bij de mannen-50 pakte Fred Sluis de 2e plaats in 38.39.

Jan Eikelboom liep op de 15km een prima tijd; hij finishte bij de mannen-50 als 4e  in 1.05.00.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl