Gepubliceerd:

Verslag Twenterand Run (Vriezenveen)

Een zeer succesvolle wedstrijd voor ACO Van Elderen, met drie podiumplaatsen: 2x goud en 1x brons. Yvonne Meijer pakte bij de dames veteranen de winst op de 5000m. Haar tijd van 18.38 was overall goed voor een 2e plaats.

Marieke ten Brinke – één van de organisatoren van de Twenterand Run – passeerde de finish in 19.05.

Bij de heren senioren brak de hel los. Danny Koppelman wist ondanks de vele bochten in het parcours zijn tempo hoog te houden en baanatleet Rene Stokvis ver voor te blijven. Danny verbeterde het parcoursrecord in een snelle tijd van 15.33. De 3e plaats was voor Hilco Huisjes, die een prima opgebouwde race liet zien in 16.16.

Robert Gerritsen en Ruben Koppelman finishten met prima resultaten in respectievelijk 16.17 en 17.27.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl