Gepubliceerd:

Verslag Klepperstadloop (Hardenberg)

Afgelopen woensdag werd de sterk bezette Klepperstadloop gehouden in Hardenberg. ACO Van Elderen was goed vertegenwoordigd met 12 atleten op de diverse afstanden. Drie atleten scoorden een podiumplaats, daarnaast sneuvelden 2 PR’s en 1 clubrecord.

5000m:
Op de 5000m werd door de ACO’ers goed gescoord. Bij de heren finishte Nick Marsman als zesde in een snelle tijd 16.31. Zijn tijd betekende tevens een clubrecord. Hij werd direct gevolgd door zijn trainingsmaatje Robert Gerritsen die een PR scoorde in 16.41. Marieke ten Brinke kon haar geluk niet op, zij finishte als vijfde in toptijd van 19.04. Dit betekende voor haar tevens een dik PR. Bij de heren-50+ eindigde Fred Sluis op de 3e plaats in een 18.27.

10000m:
Baanatlete Yvonne Meijer kon bij de “Vrouwen-35” met de kopgroep mee. Ze trok het tempo hoog op en moest het uiteindelijk alleen doen, ze pakte het goud in 40.31. Bij de heren presteerde Martin de Haan prima op zijn 10K. Hij finishte in 40.52.

1000m:
Bij de jongste jeugd pakte Nout Meijer de gouden plak en met een clubrecord in een snelle 4.02.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl