Gepubliceerd:

Verslag Dion Triathlon Hardenberg

Twee weken na de wedstrijd in Lemelerveld, verschenen er bij de eerste editie van de Triathlon Hardenberg opnieuw veel ACO-atleten aan de start. Het was er op de laatste zaterdag van augustus zeer warm, zodat vooral het looponderdeel erg zwaar was.

Op de kwart-afstand (1km zwemmen, 40km fietsen, 10km lopen) had Pascal Dankelman in zijn startserie geen enkele tegenstand. Zijn eigen serie sloot hij winnend af, maar in de eerste serie bleken twee man sneller geweest te zijn. De eindtijd van Pascal was uiteindelijk goed voor de derde plek overall en de tweede plaats in zijn categorie.

’s Middags startten vier ACO’ers voor hun triathlon op de achtste afstand (0,5km zwemmen, 20km fietsen, 5km lopen). Van hen behaalde Wilco Mars in zijn tweede triathlon de beste klassering. Hij werd 6e in de categorie M40+ en tekende in zijn klasse ook voor de snelste looptijd.

Uitslag Dion Triathlon Hardenberg (1/8)
Uitslag Dion Triathlon Hardenberg (1/4)

 

Recente nieuwsberichten

 1. 25
  sep
  4e medaille wedstrijd te Haaksbergen
  >
 2. 17
  sep
  ACO van Elderen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie
  >
 3. 16
  sep
  ACO zomercross 25-09-2021 (Foto's in dit bericht)
  >
 4. 9
  sep
  Baaninstuif ACOVanElderen een succes :
  >
 5. 7
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 6. 23
  aug
  Podium voor ACOVanElderen in Hoogeveen :
  >
 7. 23
  aug
  Informatie Fysiotherapie De Carrousel
  >
 8. 3
  aug
  Ingmar Bouwman brons hoogspringen bij NSK
  >
 9. 26
  jul
  ” ACOVanElderen goed bezig op Trackmeeting Utrecht en in Vasse :
  >
 10. 11
  jul
  “Podium successen voor ACOVanElderen-atleten “:
  >