Gepubliceerd:

Verslag Loopfestijn Dalfsen

In totaal schreven 19 atleten van ACO Van Elderen zich in voor het loopfestijn in Dalfsen. Een succesvolle wedstrijd voor de ACO’ers, met 5 podiumplaatsen: 3x goud, 1x zilver en 1x brons.

Bij de 2500m was het al prijs. Suzan Ruitenberg finishte als 3e in 9.54, tevens voor haar een PR. Ruben Koppelman pakte het goud in een rappe 8.18. Ook Marieke ten Brinke liep een PR van 19.03 op haar 5000m en scoorde een nette 2e plaats achter BB-loopster Helen de Vries.

ACO-dag was het op de gecertificeerde 10000m. Yvonne Meijer en Gertin Roke pakten beiden het goud met een ruime voorsprong op de rest van het veld. Hun tijden waren resp. 40.44 (Yvonne) en 35.14 (Gertin).

Op zijn 1e halve marathon kon de 18-jarige Danny Koppelman goed mee met de kopgroep. Hij moest aan het eind wat meters toegeven en finishte net naast het podium op de 4e plaats in een voor hem schitterende tijd: 1.15.56.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl