Gepubliceerd:

Verslag Diepe Hel Holterbergloop (Nijverdal)

Zaterdag 29 oktober j.l. werd in Nijverdal de zeer druk, zwaar bezette en gecertificeerde wegwedstrijd de Diepe Hel Holterbergloop gehouden.

22 ACO-leden startten in de diverse categorieën en scoorden 4x podium.

1000m:
Bij de 1000m voor de jongste jeugd finishte Nout Meijer met een prima tijd van 4.23.

5,2 km:
De 5,2 km werd door een drietal ACO-atleten aangevoerd. Nick Marsman, Wiliam van Eeken en Robert Gerritsen hielden het tempo hoog van de kopgroep van zes atleten tot aan de laatste 2 km. Daarna pakten de drie ACO‘ers door. Nick Marsman kon goed doorversnellen en scoorde de 1e plaats in een zeer rappe 16.35. William van Eeken werd 2e in 16.45 en Robert Gerritsen 3e in 16.54.

10 km:
Op deze zwaar bezette afstand scoorden Yvonne Meijer en Wilco Mars een verbetering van hun clubrecord, liepen een prima wedstrijd. Yvonne passeerde de finish in 39.30 (8e) en Wilco in 38.13 (5e M40).

20 km:
Voor Danny Koppelman was het deze dag weer een feest, hij startte zeer rap en wist zijn voorsprong steeds verder te vergroten. Hij kwam als eerste over de streep met een voorsprong van ruim 3 minuten op de concurrentie, in een zeer snelle 1.07.21. Een schitterende tijd waarmee hij 2 minuten sneller was dan in 2015.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl