Gepubliceerd:

Prins Sport steekt trainers in nieuw jasje

Afgelopen voorjaar 2016 heeft Prins Sport haar tweede vestiging geopend in Ommen. De goed aangeschreven en succesvolle sportzaak ziet Ommen als een uitstekende locatie de activiteiten verder uit te breiden.

Rick Reins is eigenaar van de Prins Sport vestiging in Ommen. “Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Prins Sport in Hardenberg is het een fantastische uitdaging om in Ommen verder te groeien op sport-functioneel gebied. Voetbal, running, indoor, tennis, hockey en team/bedrijfskleding zijn de belangrijkste doelgroepen voor de nieuwe onderneming. De nadruk zal voornamelijk liggen op de “sporter” uit de regio Ommen die voor het juiste advies en assortiment bij ons terecht kan. Met topmerken als Asics, Saucony, Brooks en Salomon in onze running collectie ben ik er van overtuigd dat wij het grootste gedeelte van de ACO-leden prima kunnen bedienen. Verder maken wij gebruik van een video analyse-systeem voor aanmeten van de juiste schoenen” aldus de 30-jarige ondernemer uit Gramsbergen. Naast de sponsoring van Prins Sport richting de vereniging kunnen alle leden profiteren van 10% korting op alle hardloopschoenen.

Prins Sport is te vinden aan de Brugstraat 26 te Ommen.

Recente nieuwsberichten

 1. 25
  sep
  4e medaille wedstrijd te Haaksbergen
  >
 2. 17
  sep
  ACO van Elderen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie
  >
 3. 16
  sep
  ACO zomercross 25-09-2021 (Foto's in dit bericht)
  >
 4. 9
  sep
  Baaninstuif ACOVanElderen een succes :
  >
 5. 7
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 6. 23
  aug
  Podium voor ACOVanElderen in Hoogeveen :
  >
 7. 23
  aug
  Informatie Fysiotherapie De Carrousel
  >
 8. 3
  aug
  Ingmar Bouwman brons hoogspringen bij NSK
  >
 9. 26
  jul
  ” ACOVanElderen goed bezig op Trackmeeting Utrecht en in Vasse :
  >
 10. 11
  jul
  “Podium successen voor ACOVanElderen-atleten “:
  >