Gepubliceerd:

Verslag Station tot Station Loop (Ommen-Dalfsen)

In totaal schreven 39 atleten van ACO Van Elderen zich in voor de tiende editie van de Station tot Station Loop van Ommen naar Dalfsen. Een succesvolle 10 EM-wedstrijd voor de ACO’ers, met twee clubrecords en negen persoonlijke records.

Danny Koppelman was vanavond veruit de sterkste bij de senioren. Hij pakte direct de koppositie en bouwde direct een veilige marge op. Bij het 10-kilometerpunt bedroeg zijn voorsprong op de achtervolgers al zo’n twee minuten. Onbedreigd finishte Danny als 1e in een zeer rappe 52.44. Daarmee wist hij nummer twee Arne Mulder op de eindstreep ruim twee minuten voor te blijven. De tijd van Danny betekende een PR en een clubrecord.

Ook Yvonne Meijer presteerde zeer goed. Kon haar eigen tempo houden en passeerde de finish in een 1.05.32. Voor haar betekende dit een verbetering betekende van bijna 2 minuten. Voor Yvonne ook een PR en een clubrecord.

De overige PR’s waren voor Gerbrand Bouwhuis, Bert Manenschijn, Gerard Heerink, Ella Herbrink, Anne Marsman, Hans Hoekman, Yvor Seinen en Bertine Grootemarsink.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl