Gepubliceerd:

Verslag Zwolse Halve Marathon (Zwolle)

Afgelopen zaterdag (10/6) werd de Halve van Zwolle gehouden met een 4 EM als bijnummer. In totaal schreven 11 atleten van ACO Van Elderen zich in voor de halve en de 4 EM.

Een dag na zijn overwinning in Rijssen stond Danny Koppelman aan de start op de 4EM. Deze keer moest hij genoegen nemen met een tweede plaats. Hij kwam over de streep in een mooie tijd van 21.01, met ruim een minuut achterstand op winnaar Frank Futselaar. Bij de lopers zonder wedstrijdlicentie wist Robert Gerritsen het goud te pakken. Zijn tijd van 22.00 was goed voor een zevende plaats overall. Ella Herbrink (V50) pakte een PR en een clubrecord op haar 4 EM in 38.54.
De gebroeders Bennink liepen de 4 EM in 24.37 (Sander) en 24.38 (Thomas).

Bij de halve marathon wisten Savanna Warmink en Bert Manenschijn een dik PR te lopen. Savanna in 1.40 19 (tevens een clubrecord) en Bert in 1.40.38. Wilco Mars liep als haas voor Savanna en finishte in 1.40.17.

Voor Irene Schunselaar was het alweer de derde halve marathon (+Stationsloop) in anderhalve maand. Deze liep zij in een nette 2.17.32.
Co van der Sluis liep de halve marathon in 2.24.11

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl