Gepubliceerd:

Verslag BB-lopers Baan Classic (Zwolle)

Vrijdag 30-6 jl. werd in Zwolle op de baan van atletiekvereniging PEC 1910 de 3e BB-lopers Baan Classic gehouden. Bij deze wedstrijd wordt alleen de 5000m gelopen.

Nick Marsman had zijn dag, tot de 3000m ging hij mee in de kopgroep met o.a. de favorieten Arne Mulder, Erik Leusink en Freek Lier. Daarna kon hij versnellen en de rest achter zich laten.Even kreeg hij het moeilijk in de 4e km, maar wist zich weer te herpakken en finishte met een snelle laatste ronde in een zeer rappe eindtijd van 15.01. Dit was tevens een verbetering van het ACO-clubrecord met maar liefst 50 seconden.

In de 4e serie won Michiel Veldman in een prima 15.56.23, gevolgd door William van Eeken, die 2e werd in 15.59.37, voor beiden een dik PR. De tweeling Thomas en Sander Bennink scoorden ook beiden een PR met prima tijden. Zij passeerden de finish in resp. 18.08 en 18.09.

Uitslagen

Uitslagen via uitslagen.nl