Gepubliceerd:

Verslag Ekiden (Heeten)

Zaterdag 23 september werd de druk bezette Ekiden onder prima weersomstandigheden gehouden in Heeten. Bij deze estafette marathon was ACO van Elderen goed vertegenwoordigd met vier teams van elk zes atleten.

Het mixed-team “ACO Van Elderen selectie” pakte de 1e plaats met een overall beste tijd en een parcoursrecord van 2.43.25. Het winnende team uit Aline Kootstra, Nick Marsman, Maarten Koggel, Yvonne Meijer, Rene van Weezep en Marc Bakker.

Met minder dan één minuut achterstand eindigde het team “ACO-herstel Frikandel“ overall op de tweede plaats. Hun tijd was van 2.44.17 was wel genoeg voor de eerste plaats bij de herenteams. Dit team bestond uit: Thomas en Sander Bennink, William van Eeken, Jorn Lammers, Pascal Dankelman en Jan Eikelboom.

In dezelfde categeorie werden ook de 4e en 7e plaats bezet door ACO-teams.Vierde werd “Zwaber-ACO‘s “, eindtijd
3.08.30, met de atleten: Martin de Haan, Leo Meijerink, Peter Mulder, Yvor Seinen, Anne Marsman en Bert Manenschijn. De zevende plaats ging naar het team “ACO-Whoppers” in 3.19.20, met Han van der Vegt, Ben Schrijver, Jan Boeve, Bettine Grootemarsink, Gerbrand Bouwhuis en Gerard Heering.

Foto’s gemaakt door Sander Bennink

Recente nieuwsberichten

 1. 25
  sep
  4e medaille wedstrijd te Haaksbergen
  >
 2. 17
  sep
  ACO van Elderen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie
  >
 3. 16
  sep
  ACO zomercross 25-09-2021 (Foto's in dit bericht)
  >
 4. 9
  sep
  Baaninstuif ACOVanElderen een succes :
  >
 5. 7
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 6. 23
  aug
  Podium voor ACOVanElderen in Hoogeveen :
  >
 7. 23
  aug
  Informatie Fysiotherapie De Carrousel
  >
 8. 3
  aug
  Ingmar Bouwman brons hoogspringen bij NSK
  >
 9. 26
  jul
  ” ACOVanElderen goed bezig op Trackmeeting Utrecht en in Vasse :
  >
 10. 11
  jul
  “Podium successen voor ACOVanElderen-atleten “:
  >