Gepubliceerd:

Update Corona

Beste ACO-ers, Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de maatschappij en ook voor onze vereniging. Nog voordat de overheid de officiële sluiting van sportcomplexen had genomen, hadden wij al een aantal maatregelen getroffen. Niemand had echter kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. We hopen natuurlijk dat alles weer zo snel mogelijk normaal zal worden en zo min mogelijk mensen worden getroffen door de ziekte of erger. Ons complex blijft de komende maand gesloten en er zijn tot in ieder geval 28 april geen gezamenlijke trainingen of andere activiteiten. Zelf loop ik nog een paar keer per week mijn hardlooprondje maar dan wel in het buitengebied waar ik zo goed als niemand tegenkom. Hooguit een eenzame boer op een tractor. Maar er komt een dag dat we weer samen kunnen trainen, deel kunnen nemen aan wedstrijden en elkaar weer zullen ontmoeten op ons complex. Laten we daar maar aan vasthouden! Ik wens iedereen sterkte in deze situatie. Hans Overduin, voorzitter

Recente nieuwsberichten

 1. 18
  mei
  WIN €250 EXTRA VOOR JE CLUB
  >
 2. 11
  mei
  Trainingen voor 18 jaar en ouder vanaf 11 mei
  >
 3. 11
  mei
  Actie: Ommen Doe(t) Wat Terug #kooplekkerlokaal
  >
 4. 29
  apr
  Trainingen voor de jeugd worden hervat op 4 mei a.s.
  >
 5. 29
  apr
  Bissinghrun en VechtdalTrail zijn afgelast
  >
 6. 20
  apr
  Speciale clubactie Prins Sport: IK BLIJF FIT VOOR MIJN CLUB
  >
 7. 20
  apr
  Baaninstuif 4 juni (afgelast)
  >
 8. 2
  apr
  Update Corona
  >
 9. 24
  mrt
  Aankondiging op de toegangshekken sportparken i.v.m. corona
  >
 10. 15
  mrt
  Informatie i.v.m. coronavirus
  >