Gepubliceerd:

Update Corona

Beste ACO-ers, Het Coronavirus heeft ingrijpende gevolgen voor de maatschappij en ook voor onze vereniging. Nog voordat de overheid de officiële sluiting van sportcomplexen had genomen, hadden wij al een aantal maatregelen getroffen. Niemand had echter kunnen bedenken dat het zo snel zou gaan. We hopen natuurlijk dat alles weer zo snel mogelijk normaal zal worden en zo min mogelijk mensen worden getroffen door de ziekte of erger. Ons complex blijft de komende maand gesloten en er zijn tot in ieder geval 28 april geen gezamenlijke trainingen of andere activiteiten. Zelf loop ik nog een paar keer per week mijn hardlooprondje maar dan wel in het buitengebied waar ik zo goed als niemand tegenkom. Hooguit een eenzame boer op een tractor. Maar er komt een dag dat we weer samen kunnen trainen, deel kunnen nemen aan wedstrijden en elkaar weer zullen ontmoeten op ons complex. Laten we daar maar aan vasthouden! Ik wens iedereen sterkte in deze situatie. Hans Overduin, voorzitter

Recente nieuwsberichten

 1. 25
  sep
  4e medaille wedstrijd te Haaksbergen
  >
 2. 17
  sep
  ACO van Elderen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie
  >
 3. 16
  sep
  ACO zomercross 25-09-2021 (Foto's in dit bericht)
  >
 4. 9
  sep
  Baaninstuif ACOVanElderen een succes :
  >
 5. 7
  sep
  “Succesweek voor ACOVanElderen-atleten:
  >
 6. 23
  aug
  Podium voor ACOVanElderen in Hoogeveen :
  >
 7. 23
  aug
  Informatie Fysiotherapie De Carrousel
  >
 8. 3
  aug
  Ingmar Bouwman brons hoogspringen bij NSK
  >
 9. 26
  jul
  ” ACOVanElderen goed bezig op Trackmeeting Utrecht en in Vasse :
  >
 10. 11
  jul
  “Podium successen voor ACOVanElderen-atleten “:
  >